Miért fontos a gyerekeknek a sajt?

Milyen sajtokat érdemes a tányérra tenni? 

Miben különbözik a sajt a tejtől? 

Mikortól lehet bevezetni a sajtot a babák étrendjébe és vannak-e életkori megkötések, vagy eltérések?

 

Mely’ sajtok kerülendők a várandósság és szoptatás alatt? Vajon “belefér” ilyenkor a rántott camambert? 😋

Kérdések, amelyekre talán nem is olyan egyértelműek a válaszok! 

Szerencsére a ManóMenü podcast következő adásában Évi mindezekre kitér beszélgetőpartnerével, Abonyi Orsi dietetikus és okleveles táplálkozástudományi szakemberrel, aki kisgyermekes szülőként maga is érintett a témában. 

 

A legújabb podcast epizód a sajtokról már elérhető itt: 

Spotify

Apple Podcast

Google Podcast

A tudásmegosztás technikai támogatásáért köszönet a Pik-Nik Mozzarella rudacskák márkának! 

*TIPP:  ha bizonytalan vagy mikor melyik alapanyagot célszerű bevezetni a babád étrendjébe, töltsd le a hozzátáplálási kisokost.

Pin It on Pinterest

Share This