Szállítás

Webáruház üzemeltető adatai:

  • Szalai Éva E.V.
  • Székhelye / levelezési címe: Székhely: 8500 Pápa, Celli út 45
  • Telefon: +36-20-4866302
  • E-mail cím: info@manomenu.hu
  • Adószám: 59179173-1-19

Szállítási információk, a szállítás díja

Szállítási határidő:

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy készleten lévő termékek esetén a szállítási határidőnk: 5-6 munkanap.

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal:

A Webáruházban megrendelt termékeket  logisztikai partnere, a GLS Futárszolgálat (továbbiakban: GLS) A szállítás munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. A kézbesítés várható időpontjáról (három óra időintervallum pontossággal) a futárszolgálat e-mail-ben értesíti a Vevőt a kiszállítás napján a reggeli órákban. Ha a csomag várható érkezése a Vevő számára nem megfelelő, akkor a továbbiakban a futárszolgálattal tud újabb időpontot egyeztetni a GLS ügyfélszolgálati telefonszámán: (+36 1) 802 0265, e-mailben az info@gls-hungary.com email címen, vagy a GLS webportálján keresztül a csomagszámra történő hivatkozással. Amennyiben a csomag kézbesítése akadályba ütközik, a futár a megadott címen hagyott értesítő nyomtatványon tájékoztat az első kézbesítési kísérletről.

Az első kézbesítési kísérlet meghiúsulása esetén a második kézbesítési kísérlet díjmentes.

Az értesítő nyomtatványon szerepel a futár telefonszáma, a GLS központi ügyfélszolgálat telefonszáma, e-mail címe, melyen egyeztethető egy újabb helyszín és időpont, ahol az átadás-átvétel lebonyolítható.

A GLS csapata nagyon rugalmas, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Vevőhöz a küldemény garantáltan eljusson a lehető leghamarabb. Azonban a GLS munkatársai címről címre haladva érkeznek el a címzetthez, ezért nem kérhető, hogy a futár érkezés előtt telefonáljon, vagy külön egyeztessen a Vevővel, emiatt célszerű olyan címet megadni, ahol a Vevő (vagy családtagja, munkatársa, ismerőse) napközben elérhető.

GLS csomagpontban való személyes átvétel:

Ha az első kézbesítés meghiúsul, a GLS–től kérhető a csomag CsomagPontba történő szállítása. A megrendelt áru CsomagPontba történő megérkezésekor email-ben a GLS értesítést küld a Vevőnek, melyet követően csomagját azonnal átveheti. Az értesítést követően nyitvatartási időben a csomag 4 munkanapon keresztül átvehető, ennek lejárta után a csomagot külön jelzés nélkül a GLS visszaszállítja Szolgáltató részére. A csomagpontban való átvételről bővebb információ itt található: www.csomag.hu. Átvétel megtagadása esetén a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaküldi Szolgáltató részére.

Küldemény nyomon követése:

A csomagszám ismeretében a Vevő nyomon követheti csomagját a www.gls-hungary.com weboldalon. Ha a Vevő érdeklődni szeretne a csomag státusza vagy a szállítás pontos időpontja iránt erre lehetősége van munkanapokon 7.00–20.00 óra között a GLS vevőszolgálati számán: (+36 1) 802 0265.

Csomagátvétel:

A Csomag megérkezésekor kérjük, minden esetben ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét! Sérült csomagot ne vegyen át a futártól vagy ragaszkodjon a jegyzőkönyv felvételéhez!

Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot. Hiányos csomag esetén küldje el Szolgáltató címére a jegyzőkönyvet, és Szolgáltató pótolja a hiányzó árucikket. Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a csomag kifizetését igazoló bizonylatot.

A házhoz szállítás határideje:

Szállítási határidő: 5-6 nap; nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, s így a megrendelt árucikkeket Szolgáltató csak több csomagban tudja elküldeni. A csomagban mellékelt számlán, esetleg levélben közöljük a hiányzó termékekre vonatkozó szállítási információt.

A GLS szállítási díja:

A házhoz szállítás díja súly alapján eltérő, a szállítási feltételek legalján található táblázat tartalmazza az alapdíjakat, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

Foxpost csomagpontból-csomagpontba szállítás:

A csomagpontba szállítást a Foxpost csomag automatáinak segítségével készítjük. Magyarország teljes területén belül 367 ponton átvehetőek a küldemények melyek pontos címét a rendelés folyamán lehet kiválasztani. A csomag automaták méretükből kifolyólag korlátok közé szorítják a feladandó dobozok, csomagok méretét, ezért előfordulhat, hogy egyes termékeinkhez nem tudjuk hozzárendelni ezt a fajta kiszállítási módot. Az automatába történő szállítás díja minden esetben 1150 Ft. A csomag átvételére 3 munkanap áll rendelkezésre. 3 nap eltelte után a csomagot visszaszállítják a raktárba, majd ezt követően a feladónak. Raktárba visszaszállított csomag esetén van lehetőség újabb kézbesítést kérni, ebben az esetben azonban újra kell fizetni a szállítási díjat, mely 1150 Ft.

FOXPOST működése:

A rendeléskor miután kiválasztottad a FOXPOST szállítási módot, átvételi pontot kell választanod. Az ország 367 pontján van kihelyezett automata, ahol kényelmesen és diszkréten átveheted csomagod. Hogy is működik a folyamat? Nagyon egyszerű!

Miután mi feladtuk a csomagod, másnap a FOXPOST küld neked egy sms-t arra a telefonszámra amellyel a rendelésed rögzítetted nálunk. Ebben az sms-ben fogod megkapni, hogy melyik automatában, milyen határidőig (általában 4-5 nap) lehet átvenni a csomagot, és kapsz egy 9 számjegyű kódot, amivel az automata ajtaját tudod kinyitni. Miután odaérkeztél a kijelölt terminálhoz, a digitális kijelzőn ki kell választanod a csomagátvétel funkciót, be kell ütnöd a kapott kódot, és már nyílik is az ajtó, melyben vár a csomagod.

Miért jó a FOXPOST?

–          Nem kell sorban állnod,

–          Nem kell várnod a futárt,

–          Nem kell igazodnod senkihez,

–          A hét bármely napján 24 órán keresztül bármikor átveheted a csomagod

A házhoz szállítás díja:

A házhoz szállítás díja súly, és darabszám alapján eltérő, a szállítási feltételek legalján található táblázat tartalmazza az alapdíjakat, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.

Csak Magyarország területén belül 30.000 Ft felett minden szállító esetében ingyenes a kiszállítás.

Külföldi szállítások esetén a kézbesítést a Csomagküldő.hu futárszolgálattal végezzük. A csomagok költségelszámítása súly alapon történik. A lenti táblázatban található országonként és súlyonként a szállítás költsége. Fontos, a külföldre küldhető csomagok felső súlyhatára 10 kg.  10kg feletti csomagokat 2 külön csomagként tudjuk szállítani.  Amennyiben a táblázatban szereplő országokon kívül szeretne szállítást, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@manomenu.hu email címen.