Könyveink

gyors receptek hétköznapokra

Gyors, finom, egyszerű

- szakácskönyv

Ambrus Évi legújabb szakácskönyvében, melyet Vágó Pirossal közösen alkottak meg, közel 80 gyors, finom és egyszerű recepttel örvendeztetik meg az olvasót.

Mi a fő céljuk ezzel a szakácskönyvvel?

Ahhoz, hogy változatosan főzzünk és étkezzünk, néha kell egy kis inspiráció, új ötlet. A rohanó mindennapokban sokszor gondban vagyunk, mi kerüljön a családi asztalra. Ehhez kíván segítséget nyújtani ez a könyv, a benne lévő finom receptek egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek, így akár még a zsúfolt hétköznapokon is finom és egészséges étel kerülhet az asztalunkra.

Anya kérek még

-hozzátáplálás egyszerűen

Olyan rendhagyó, a kisgyermekes szülőknek széles körű segítséget nyújtó könyv, amely a hozzátáplálási időszakban felmerülő kérdéseidre ad választ. Egy szuper enciklopédia és receptgyűjtemény egyben, amely egyszerűen és érthető módon magyarázza el az egészséges hozzátáplálás szabályait.

A kisgyermek egészséges fejlődését az első években alapozod meg, ehhez pedig a kiegyensúlyozott táplálkozáson át vezet az út.

Családunk receptjei

Anyu húslevesénél nincs jobb a világon! Ó, ilyet csak a nagyi tudott sütni! Apa bográcsgulyása mindent visz! Ismerős? Te is így gondolod? Akkor ne hagyd elveszni a családi recepteket! Mi adjuk hozzá a könyvet, te add hozzá a titkokat.

Családunk receptjei – Ízek, illatok, emlékek egy olyan különleges szakácskönyv, amelynek a segítségével megőrizheted a család valódi kincseit, a féltve őrzött, jól bevált recepteket.

Válogatós gyerekek

A Válogatós gyerekek című könyv azonban nemcsak egy különleges receptgyűjtemény, hanem olyan ismeretek tárháza, amelyekből azt is megtudhatjuk, mit tegyünk, ha nem eszik a gyermekünk. A válogatósság hátterében ugyanis számos ok húzódhat meg.

A Válogatós gyerekek című könyvben a legtöbb kérdésedre megkapod a választ és a segítséget. Sőt, még ennél is többet.

Mentesen is teljesen

Ez a könyv pontosan azt valósította meg, amire minden tej- és/vagy tojásallergiás, illetve gluténérzékeny gyermeket gondozó szülőnek szüksége van: kidolgozták  a lisztet, tejet/tejterméket, tojást tartalmazó ételek könnyen elkészíthető és legfő-
képpen nagyon finom, „mentes” verzióját.

A rövid, közérthető és ezzel együtt szakmailag igényes elméleti bevezető megbízható ismeretanyagot ad a szülők kezébe, segítve az eligazodást a témával kapcsolatos információdömpingben, az élelmiszer-összetevők és allergénjelölések értelmezésében.