Anya, kérek még!

Hányszor hallod a gyermeke(i)d szájából ezt a mondatot? Sokszor vagy épp ellenkezőleg, úgy kell könyörögni, hogy valamit egyen(ek)? Jó hírem van! Már előrendelhető az a hiánypótló könyv, amely a leggyakoribb hozzátáplálási kérdésekre megadja a választ!

Az Anya, kérek még!

– Hozzátáplálás egyszerűen

egy olyan rendhagyó, a kisgyermekes szülőknek széles körű segítséget nyújtó könyv, amely a hozzátáplálási időszakban felmerülő kérdéseidre ad választ. Egy szuper enciklopédia és receptgyűjtemény egyben, amely egyszerűen és érthető módon magyarázza el az egészséges hozzátáplálás szabályait.

A kisgyermek egészséges fejlődését az első években alapozod meg, ehhez pedig a kiegyensúlyozott táplálkozáson át vezet az út.

Az Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen című könyvben mindenre megkapod a választ és a segítséget.

Sőt, még ennél is többet!

 • Nem tudod mikor és hogyan érdemes elkezdeni?

 • Rengeteg információt olvastál, hallottál már, de azok egymásnak ellentmondók?

 • Nem tudod, hogyan tehetnéd változatossá a gyermeked étkezését?

 • Szeretnéd, ha nem csak édességeken és vajas kenyéren nőne fel?

 • Már elkezdtétek a hozzátáplálást, de gondban vagy, mert nem eszik a gyermeked?

 • Nincs elegendő gyakorlatod a főzés terén, ezért félsz belevágni?

Hogyan segít neked a könyv?

Ambrus Éva vagyok,

a Manómenü alapítója és az Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen című könyv szerzője.

Ugyanolyan szülő, édesanya vagyok, mint te. Vidéken nőttem fel a szüleimmel, testvéreimmel, ahol magunk termeltük meg az asztalra valót. Anyukám főzte és főzi a világ legfinomabb ételeit, én pedig igyekszem őt utolérni. Szerencsére imádok a konyhában lenni, és tulajdonképpen a főzés a hobbim is. A kisfiam születése után azonban azzal szembesültem, hogy mindenki mást javasol a kisgyermekek hozzátáplálásával kapcsolatosan. Egymásnak ellentmondó tanácsok tömkelegével találkoztam, ami nagyon összezavart. Ekkor határoztam el, hogy létrehozom a ManóMenüt, amelyben szakértőkkel megtámogatva segítek a szülőknek eligazodni a hozzátáplálás útvesztőiben. Mindezt úgy, hogy közben egészséges ételek kerüljenek a kisgyermekes családok asztalaira. Ebben a könyvben ezért minden olyan tudnivalót összeszedtem, amelyek nem tévhiteken és félinformációkon alapulnak, hanem valóban hasznos és releváns tartalmak lehetnek a hozzátáplálás időszakában.

A ManóMenü Magyarország legnagyobb hozzátáplálási közössége több mint 40.000 követővel. Nekik és neked szól az Anya, kérek még – Hozzátáplálás egyszerűen.

Miért éri meg?

 

  • Mert egy póló áráért igazi szakértője lehetsz a családod egészségének.

 

  • Mert többé nem kell azon törnöd a fejed, hogy mivel és hogyan tápláld a gyermekedet.

 

  • A könyvben megnyugtató tanácsokat találsz ahhoz, hogy, mit tégy, ha a gyermeked válogatni kezd, vagy éppen beteg.

 

 • Az Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen több mint 120 egészséges és bababarát receptet is tartalmaz: egyszerű és kombinált püréket, totyogósoknak való ételeket, egészséges nasikat, házi babakekszeket, szülinapi tortákat, ünnepi bababarát finomságokat.

Ha szeretnél belelapozni a könyvbe, kattints az alábbi linkre:

Anya, kérek még – Hozzátáplálás egyszerűen belelapozó