Ambrus Éva

Ambrus Éva vagyok 35 éves, egy kisfiú boldog édesanyja. Több évvel ezelőtt diagnosztizálták nálam az inzulinrezisztenciát, mely mint utólag kiderült, az addigi gyermektelenségünk oka is volt. Ekkor kellett egy első hallásra drasztikusnak tűnő változást végrehajtanom a táplálkozásomban, de ma már inkább hálás vagyok, hiszen ezen betegség hiánya nélkül valószínűleg soha nem változtattam volna az életvitelemen.

Az eredmény nagyon gyors volt, és ez győzött meg arról, milyen nagy hatással van a szervezetünkre a megfelelő, kiegyensúlyozott étrend.

Az elmúlt 12 évben egy multinacionális cégnél dolgoztam vezető beosztásban, így sok tapasztalatot szereztem az élelmiszerek megfelelő tárolását, feldolgozását illetően, illetve nagy rálátásom nyílt az élelmiszer biztonság területére is.

Hobbim a főzés, sütés, és a különböző ízekkel, fűszerekkel való kísérletezés, és nem utolsó sorban a fotózás, valamint az utazás. Célom, hogy a hazai gyermek táplálás egy magasabb színvonalra kerüljön, és ennek megvalósításában segítsem az édesanyákat

Pin It on Pinterest

Share This