Hozzávalók:
Paprika
Olívaolaj
Fokhagyma
MIZO tejszín

Elkészítés:
A paprikákat leöntjük olívaolajjal, annyival, hogy az olaj a paprikák alatt olyan 0,5-1 cm magasan álljon. 1-2 gerezd fokhagymát egészben az olajba tesszük.
Sütőzacskót húzunk a tálra, de lehet jénaiba is készíteni. Kb fél óra után 1 dl tejszínt összekeverünk 2 kisebb fokhagymával és ezt ráöntjük a paprikákra. Lehet hozzá tenni pici sót is, de ha finom édes a paprika, akkor kár elrontani Még sütjük így kb 20 percet és kész is.
Tipp: Sült vagy grillezett húsokhoz, esetleg csak pirítóssal vagy friss kenyérrel is isteni.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This