Koncz-Szabó Tünde csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
2 csèsze liszt
1 zacskó foszfátmentes sütőpor
1 csésze cukor ( 2 db banán, méz..)
1 kk fahéj
1 kk vanília őrlemény
0,25 csésze víz
1 csésze gyümölcs pürè

Elkészítés:
A lisztet, sütőport, fahéjat, vanília őrleményt, cukrot összekeverjük. Hozzáadjuk a gyümölcs pürét. Másik tálba összekeverjük a folyadékokat. Végül a száraz és nedves hozzávalókat összekeverjük. A formákat félig megtöltjük. 180 fokra előmelegített sütőben 20-22 perc alatt készre sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This