Pudingos kosárka

recept leírása

Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Tésztához:
150 g liszt
50 g cukor
1 db házi tojás
Csipet só
80 g hideg vaj/margarin
Töltelékhez:
1 cs vanília pudingpor
½ l tej

Elkészítés:
Az alapanyagokat összegyúrjuk, majd hűtőben min. 30 percet pihentetjük. Utána lisztes felületen kinyújtjuk kb 3-4 mm vastagságúra. Pogácsa szaggatóval korongokat szaggatunk, amit utána kivajazott, kilisztezett muffin formákba nyomkodunk úgy, hogy legyen pereme. 180 fokon kb 14-17 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni a kosárkákat. A tejből és a vanília pudingporból sűrű pudingot készítünk, evőkanállal belekanalazzuk a már kihűlt kosárkákba. Gyümölccsel díszítjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Csirke nuggets gyerekeknek

keksz babáknak, gyerekeknek

Édesburgonyás babakeksz

lencse bolognai gyerekeknek ebéd ötlet

Lencse bolognai