Forgo Kriszti csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Tócsnihoz:
1 db burgonya
1 kisebb fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
¼ fel káposzta
2 db tojás
Liszt

Olaj
Mártogatós szószhoz:
250 g mascarpone
4 ek víz
1 gerezd fokhagyma
Kapor
Petrezselyem

Elkészítés:
A burgonyát lereszeljük, kinyomkodjuk. A hagymát, fokhagymát és a káposztát aprítóban feldaraboljuk. Hozzáadjuk a reszelt burgonyát, kicsit megsózzuk majd kinyomkodjuk. Beletesszük a tojást és annyi lisztet amennyit felvesz. Forró olajban kisütjük. A mártogatós szószhoz a mascarponéhoz hozzáadjuk a vizet, fokhagymát, kaprot és a petrezselymet. Jól kikeverjük és a tócsnihoz tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This