Babád nem evett még diót vagy mogyorót, de karácsony előtt még szeretnéd bevezetni az étrendjébe?
Készítsd el ezt a nagyon könnyű, de szuperfincsi receptet, amivel megoldhatod a bevezetést, és nem utolsó sorban akár karácsonykor is elkészítheted



Hozzávalók:
6 tojásfehérje
6 tojássárgája
4 evőkanál cukor
1 kiskanál fahéj vagy fél vaníliarúd kikapart magja
3 evőkanál darált dió vagy mogyoró
3 evőkanál durumliszt
1 kiskanál ManóMenü foszfát mentes sütőpor
Elkészítése:
A sárgáját kikeverjük a cukorral és a fűszerekkel. Ha elkészült hozzákeverjük a lisztet és a darált diót vagy mogyorót. A fehérjét 1 ek cukorral habosra keverjük, majd óvatosan összekeverjük a lisztes masszával.
170 fokon kb 30-35 percet sütjük
/ mindenképpen végezz tűpróbát mielőtt kiveszed a sütőből, hogy meggyőződj róla elkészült-e/
Tipp: finom házilekvárral is megtöltheted 
