
Zsiros-Kundrík Lívia csoporttagunk ajánlása alapján
Hozzávalók:
- 1 közepes krumpli
- 1 tojás
- só ( ízlés szerint)
- sajt ( lehet trappista, mozarella stb..)
- kevés liszt
Elkészítés:
A krumplit lereszeljük majd kinyomkodjuk a vizet belőle. Teszünk hozzá egy tojást, ízlés szerint sót, reszelt sajtot majd annyi lisztet hogy a hozzávalókat összeverve masszív tésztát kapunk.
Előmelegített sütőben 170fokon addig sütjük, míg szép aranybarna színe nem lesz.
A tejfölbe oregánót, kakukkfüvet, ízlés szerint sót és sajtot teszünk. Egy kicsit hagyjuk állni hogy a fűszerek megpuhuljanak, ha nem friss hozzávalót használunk.
Tipp:
Készíthetjük póréhagymával vagy fokhagymával és cheddar sajttal is ízesíthetjük.