Spenótos-lazacos tekercs

recept leírása

Kovács-Kellner‎ Nóra csoporttagunk receptje alapján.

Facebook csoportunkhoz itt tudsz csatlakozni -> ManóMenü | Facebook

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

Fagyasztott spenót
2 tojás
só, bors
Reszelt sajt
Natúr vajkrém
Füstölt lazac szeletek

Elkészítés lépései

1
A fagyasztott spenótot össze keverünk 2 tojással, sózzuk, borsozzuk.
2
Egy tepsire sütőpapírt teszünk, ezen szétoszlatjuk a masszát, megszórjuk a tetejét reszelt sajttal (kb 100 gramm) majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 20-25 percig sütjük.
3
Hagyjuk teljesen kihűlni, majd natúr vajkrémmel megkenjük és ráhelyezzük a füstölt lazac szeleteket.
4
Feltekerjük és alufóliába szorosan becsomagoljuk, majd pár órát pihentetjük a hűtőben.

Hozzátápláláshoz szükséges eszközöket keresel? Nézz szét webshopunkban is -> www.shop.manomenu.hu

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
10 hónapos kortól adható gyümölcsös süti

Barackos fügés galette

smoothie nyári gyümölcsökből

Gyümölcsös smoothie

gyümölcsös finomság

Gyümölcs roll