Gombás húsgolyó

recept leírása

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Hozzávalók

1 szál újhagyma finomra vágva
75 g gomba (fehér vagy barna csiperke esetleg rókagomba) meghámozva és nagyon apróra vágva
200 g darált marha vagy disznóhús
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 tk kakukkfű vagy rozmaring apróra vágva
25 g zsemlemorzsa
15 g sajt reszelve
1 egész tojás

Elkészítés lépései

A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd 22-25 kisebb golyót formázunk a masszából, amit sütőpapírral kibélelt tepsire helyezünk és 185 fokon kb 20 perc alatt készre sütjük.
Félidőben érdemes megfordítani a golyókat, hogy szép egyenletes barna színt kapjon.

Nézz szét webshopunkban is -> www.shop.manomenu.hu

A recept a Kifli támogatásával készült.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
gyümölcsös finomság

Gyümölcs roll

Joghurtos cseppek

Citromos jégkrém