Ágoston-Szűcs Brigitta csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
10 púpozott ek búzadara
6 dl víz
4 ek gyümölcscukor
60 dkg meggy (magozott)
1 csomag vaníliás cukor
30 dkg zabkeksz
Áfonya

Elkészítés:
A búzadarát elkeverjük a magozott meggyel és az áfonyával. Hozzáadjuk a vizet, a gyümölcscukorral és a vaníliás cukorral. Csatos tortaforma alját megszórjuk apróra tört keksszel. Búzadarát hagyjuk ázni 5 percig, majd folyamatos keverés közben megfőzzük. Amint a meggyes-áfonyás gríz besűrűsödik,ráöntjük a kekszalapra elsimítjuk.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This