Ágoston-Szűcs Brigitta csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
10 púpozott ek búzadara
6 dl víz
4 ek gyümölcscukor
60 dkg meggy (magozott)
1 csomag vaníliás cukor
30 dkg zabkeksz
Áfonya
Elkészítés:
A búzadarát elkeverjük a magozott meggyel és az áfonyával. Hozzáadjuk a vizet, a gyümölcscukorral és a vaníliás cukorral. Csatos tortaforma alját megszórjuk apróra tört keksszel. Búzadarát hagyjuk ázni 5 percig, majd folyamatos keverés közben megfőzzük. Amint a meggyes-áfonyás gríz besűrűsödik,ráöntjük a kekszalapra elsimítjuk.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE
