Sajtos rudacska

recept leírása

Hozzávalók Szabó Heny csoporttagunk receptje alapján

45dkg liszt
20 dkg vaj
2 teáskanál só
1/2 teáskanál szódabikarbóna
2 dl natúr joghurt
Reszelt sajt
A vajat a lisztet a sót és a szódabikarbónát összegyúrtam a joghurttal. Fél órára a hűtőbe tettem. Utána kb 0.3 cm vastagságúra nyújtottam. Megszórtam a reszelt sajttal és ujjnyi csíkokat vágtam. Egy csíkot még 3 részre vágtam hogy kisebbek legyenek. Előmelegített sütőben 20 percig sütöttem.16386925_1534675789905854_9002253134358481625_n

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács

Töltött répás finomság