Kántor-Müller Zsófi csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Édesburgonya

Olaj
Darált hús
2 db tömlős sajt
1 gerezd fokhagyma
Kakukkfű
Reszelt sajt

Elkészítés:
Az édesburgonyát nagyobb karikákra vágjuk, sütőpapíros tepsibe tesszük, villával megszurkáljuk, picit sózzuk, meglocsoljuk kis olajjal és berakjuk a sütőbe 180 fokra Kb 30 percre. Még elkészül a burgonya addig elkészítjük a húst. Olajon megpirítjuk a darált húst, sózzuk, hozzáadjuk a megtört fokhagymát, kakukkfüvet és a tömlős sajtokat. Mikor megpuhult a burgonya kikanalazzuk a közepét. Amit kikanalaztunk hozzákeverjük a húshoz. Végül megtöltjük a burgonyákat az elkészült szósszal, megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe még kb 10 percre.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This