Novák Mária csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
½ kg szűzpecsenye

Bors
Kevés olaj
Paradicsom
Paprika
Vöröshagyma
Rizs

Elkészítés:
A szűzpecsenyét felkarikázzuk, sózzuk, enyhén borsozzuk, majd forró olajban mindkét oldalát megpirítjuk, kiszedjük és félretesszük. Abban az olajban amiben a húst pirítottuk belerakjuk a felaprított vöröshagymát, megdinszteljük. Hozzáadjuk a felvágott paprikát, ezt is üvegesre pároljuk. Végül hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot. Ez less a lecsós alap amibe végül beletesszük a szűzérméket. Kb fél óráig kis lángon főzzük. Főtt rizzsel tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This