Páldi Nikolett csoporttagunk receptje alapján
Hozzávalók:
Tarja
Só
Bors
Mustár
Fokhagyma
Újhagyma
Lilahagyma
Olaj
Római kömény
Koriander
Burgonya
Zsemlemorzsa
Tejföl
Fejes káposzta
Alma
Cékla
Cukor
Ecet
Kömény
Elkészítés:
A tarját sózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral. Fokhagymát, újhagymát, lila hagymát, olajat teszünk rá. Fűszerezzük, római kömény, koriander. egy órát hagyjuk pácolódni. 200 fokon készre sütjük. A burgonyát kockára vágjuk, megfőzzük. Ha már megfőtt kiolajozott tepsibe rakjuk, sót és fokhagymát rakunk rá, majd megszórjuk zsemlemorzsával és tejföllel jól összeforgatjuk. Sütőben pirulásig sütjük. Lereszeljük a fejes káposztát, almát és a céklát. Besózzuk. A cukrot karamellizáljuk és rárakjuk a lereszelt zöldségeket és almát. Hozzáadjuk az ecetet és a köményt.
Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:
IOS: ITT TÖLTHETED LE
Android: ITT TÖLTHETED LE