Lecsós máj főtt burgonyával

recept leírása

Nagyné Horváth Tímea csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Vöröshagyma
Fokhagyma
Paprika
Paradicsom
Pirospaprika
Őrölt kömény
Bors
Majoranna
Máj
Burgonya

Elkészítés:
A vöröshagymát és a fokhagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Fűszerezzük. Végül hozzáadjuk a májat. A májnak elegendő 10 perc főzés, a sót pedig csak a legvégén adjuk hozzá, mert különben a máj megkeményedik. Főtt burgonyával tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács

Töltött répás finomság