Végvári Ildikó csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:

Savanyú káposzta
½ fej hagyma
Sárgarépa
Édesburgonya
Zeller
Fehérrépa
½ alma

Bors
Kakukkfű
Bulgur
Csirkecomb

Elkészítés:
Egy tepsi alját megkenjük vékonyan zsírral. Ízlés szerint kiöblített vagy öblítés nélküli savanyú káposztával beterítjük a tepsi alját. A vöröshagymát felszeleteljük, majd rászórjuk a káposztára. A zöldségeket és az almát felkockázzuk, fűszerezzük, majd rászórjuk a káposztára. A csirkecombot fűszerezzük, majd ezt is a tepsibe rakjuk. 170 fokon kb 1 óra alatt készre sütjük. Főtt bulgurral tálaljuk. 

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This