Páldi Nikolett csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Körethez:
Tarhonya
Vöröshagyma
Bacon
Kicsi só
Borsó
Petrezselyem
Snidling
Húshoz:
Sertés tarja
Natúr joghurt

Bors
Kömény
Pirospaprika
Fokhagyma

Elkészítés:
A tarhonyát és a felvágott hagymát, bacont megpirítjuk. Ha megpirult felengedjük kétszeres vízzel. Lassú tűzön pároljuk, amikor már félig megfőtt hozzáadjuk a borsót, petrezselymet, snidlinget. Elkészítjük a húshoz a pácot. Összekeverjük a natúr joghurtot, sót, borsot, köményt, pirospaprikát, fokhagymát. Pár órára beletesszük a húst a pácba. 200 fokon készre sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This