Hozzávalók:
Kb. 500g hús kicsi kockákra vágva / lehet csirke mell vagy karaj
2-3 gerezd fokhagyma
2-3 evőkanál olaj
Pici só
Ízlés szerint zöldborsó / minél több annál jobb
1 édesburgonya

Elkészítés:
A fokhagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzátesszük a húst. Ha kifehéredett megsózzuk és teszünk rá egy fedőt, majd hagyjuk sülni. ( ha nem jön ki elég lé a húsból akkor tehetünk hozzá fagyasztott leveskockákat). Mikor elkészült hozzáadjuk a borsót, és azzal még kb 3-4 percig főzzük. Zöldséges basmati rizst, zöldségpürét, fritőzben sült édesburgonyát lehet mellé adni köretnek.
Tipp: Még finomabb ízt lehet elérni egy kevés házi ételízesítő hozzáadásával.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This