Házi készítésű fagyi

Hozzávalók:

  • Natúr joghurt
  • Idénygyümölcs / én most cseresznyét használtam
  • Ízlés szerint vanília, fahéj, stb

A gyümölcsöt alaposan megmossuk, ha magos eltávolítjuk a magját, majd pépesítjük botmixer segítségével. A joghurtba belekevertem egy vaníliarúd kikapart magjait, majd ezt rétegeztem a gyümölcspürével a formába.

Tipp: A joghurtba lehet tenni mézet, vagy pürésített banánt is.

Ha esetleg korábban vettél ManóMenü pürétartót, van egy jó hírem 🙂 a házi készítésű fagyit, abban is el tudod készíteni. A pürétartóhoz tartozó fagyi pálcikát is megtaláljátok a shopban -> ManóMenü webshop/ fagyipálcika

További fagyi receptekért kattints ide -> ManóMenü fagyi receptek

 

Pin It on Pinterest

Share This