Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Tízórai ötletek sulisoknak

Könnyen elkészíthető, több hétre előre tervezhető tízórai, uzsonna és snack ötletek, receptek, tippek és praktikák letölthető formátumban.

Sikeres fizetést követően küldjük a linket, melyről 3 alkalommal letöltheted az e-bookot, PDF formátumban.

Kategóriák: ,

3490 Ft

3,490 Ft
/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Az “Tízórai ötletek sulisoknak” E-BOOK-ban, könnyen elkészíthető, több hétre előre tervezhető tízórai, uzsonna és snack ötleteket és recepteket osztok meg Veled illetve további tippeket és praktikákat is arra vonatkozóan, hogy hogyan legyen az uzsisdoboz tartalma tuti siker – és fogyjon el az utolsó morzsáig.

A házifeladat és a sok gyakorlás mellett a napi tízóraik és uzsonnák megtervezése is fontos feladat. Könnyebb lenne persze csak egy kis zsebpénzt adni és a sulibüfé felé irányítani a fiamat, de én az otthon, házilag összekészített és összecsomagolt uzsonnás dobozban hiszek. Készíts Te is gyermekednek finomságokat az iskolába.

Hogy mi szól még a tízórai – és/vagy uzsonnás doboz mellett?  Lássuk:

1, Egészségesebb: Sokkal kiegyensúlyozottabbá teheted gyermeked étkezését, mintha például minden reggel egy kakaós csigát vennél neki. A változatos tízórai hozzásegít az egészséges életmódhoz, ha a megfelelő alapanyagokat választod. Így egy kis odafigyeléssel könnyű lehet például a hozzáadott cukrot, színezékeket, tartósítószereket és a magas sótartalmú finomságokat kihagyni a repertoárból.

2, Ellenőrizhetőbb: Ha te csomagolod gyermeked ételét, ügyelhetsz arra, hogy mit tartalmazzon a snack doboz és mit ne, ezen kívül pedig a legfontosabb alapanyagok megfelelő elosztásáról is könnyűszerrel gondoskodhatsz.

3, Változatos és mókás: Minden nap más-más ízharmóniával és művészi alkotásokkal kápráztathatod el gyermekedet, hiszen alkalmad nyílik kísérletezni a színekkel, a formákkal és az ízekkel is.

4, Segít a válogatósság lekűzdésében: A változatos formáknak, textúráknak, színeknek és ízeknek köszönhetően a tízórais doboz tartalma soha nem lesz unalmas, így nagyobb az esély, hogy maradéktalanul el is fogy! Ha pedig közösen tervezitek meg és készítitek össze a másnapi bento box tartalmát, azzal méginkább segítheted gyermeked érdeklődését a különböző ételek iránt!

5, A szerető otthon biztonságát nyújtja: Az otthon, gondosan elkészített étel már alapból a szeretetet és törődést sugallja, de ha igazán szeretnéd motiválni gyermekedet az iskolai helytállásban, akár bátorító, kedves üzeneteket is rejthetsz a dobozba, vagy írhatsz például a banánhéjra.

+1 Praktikus: Noha elsőre talán nem úgy tűnik, némi rutinnal az uzsonnástáska otthoni elő- és összekészítése időt és energiát is spórolhat neked! Kiváló alkalom lehet az előző napi maradék újra felhasználására, és ha egy kis tervezéssel előre tudod, hogy miket szeretnél csomagolni, jócskán megkönnyíti a bevásárlást is.

43 oldal

21 recept

12 napra elegendő dobozötlet fotókkal illusztrálva