Foszfátmentes sütőpor
Sütési alapanyagot keresel, amely nem okoz irritációt?
A foszfátmentes sütőpor lényeges tulajdonsága, hogy pont az az összetevőt, a dinátrium-foszfátot hagytuk ki belőle, amely esetenként bélirritációt vagy allergiát is kiválthat. Továbbra sem kell lemondanod az omlós süteményekről, muffinokról, kevert tésztákról, ha erre a fajta sütőporra váltasz.
A foszfátmentes sütőpor alkalmas arra, hogy a hagyományos sütőporhoz hasonlóan könnyeddé, levegőssé tegye a kevert tésztákat, kekszeket is. A megszokott recepteket nem kell átírnod, csupán a sütőport kell lecserélned benne, így gyerekek is bátran fogyaszthatják majd a finomságokat.
Miért előnyös foszfátmentes sütőporra váltani?
A sütőporunk, bár kukoricakeményítő vivőanyagot tartalmaz, teljesen gluténmentes, tehát gluténérzékenyeknek fejlesztett receptekhez is használható.
Összetevői között nincsenek állati eredetűek, így vegánok is használhatják.
Gyomorkímélőbb összetevői miatt csökkentheti az irritáció esélyét.
Készen állsz a kulináris kalandra?
Kínáld meg az egész családot foszfátmentes sütőporral sütött sütikkel!
Vélemények