Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Dínós szilikon tányér /világos szürkés lila/

Dínós szilikon tányér /világos szürkés lila/

Anyaga: szilikon, BPA mentes

FDA tanusítvánnyal rendelkezik

Mérete: 24*17 cm

Kategóriák:

4990 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Ha láttál már lerepülni tányért az asztalról, akkor biztosan értékelni fogod ennek a tányérnak a különlegességét. A tányér alsó felülete úgy lett kialakítva, hogy az asztallaphoz tapadjon. Így az egyre ügyesebb babákat nyugodtan hagyhatjuk próbálkozni az önálló étkezéssel. A lerántás veszélye mérséklődik, így mindenki nyugodtan ülhet le az asztalhoz.

Praktikus formatervezés: Az asztallaphoz tapadó alj mellett ez a tányér számos más formatervezési megoldásával is a gyerekek igényeihez igazodik. Viszonylag lapos a kialakítása, így a pici kezek könnyen hozzáférnek a benne lévő ételekhez. Méretének köszönhetően szinte minden típusú etetőszékben is használható.

Gyermeki képzelővilággal összhangban lévő tervezés: A tányér mintája, formája mind a gyerekek igényeihez igazodik. Így az étkezés nem csak egy kötelező kör a család életében, hanem egy vidám esemény is lehet.

Tartós alapanyagból készült: A szilikon különösen tartós alapanyag. Biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig szolgálni fogja az igényeiteket.

Bababarát alapanyag: Nem tartalmaz semmilyen egészségre káros hozzáadott anyagot, amely esetleg kioldódhatna az ételbe tartós használat során. Az EU egészségügyi irányelveinek megfelelő alapanyagból készült.

Használati útmutató:

– Az egyik legfontosabb szempont, hogy rendkívül könnyen tisztítható alapanyagról van szó, amelyen nem tapad meg semmilyen szennyeződés. Általában az is elég, ha csak áttörlöd mosogatószivaccsal. Néhány alapanyag pl: cékla, sütőtök, curry elszínezheti a terméket.

– Mikrohullámú sütőben használható.

– 20 és +220 fok között használható.