Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Uzsonnás doboz /sötét rózsaszín/

Osztott ételtároló doboz – uszonnás doboz /sötét rózsaszín/

Anyaga: BPA mentes műanyag

Mérete: 21*16*4,5 cm

Kategóriák:

7990 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Játszótérre menet, kiránduláskor vagy egy egyszerű séta alkalmával is jól jön egy kis ropogtatni való. Hosszabb útra, kirándulásra pedig már akár többféle uzsonnát is érdemes magunkkal vinni.

Ebben a sötétrózsaszín uzsonnás dobozban kirándulásra, de akár suliba, munkába is magaddal viheted a finomságokat. Praktikus elrendezése és kialakítása biztosítja, hogy gond nélkül szállíthasd az ételeket. Természetesen arra is remekül használható, hogy otthon, a hűtőszekrényben tárold biztonságosan a kis adagnyi maradékot, előre megfőzött ételeket.

Több részre osztott belső rész: A különböző rekeszekbe különböző ételek kerülhetnek. Így biztos lehetsz benne, hogy még azok a gyerekek is szeretni fogják, akiket zavar, ha a különböző alapanyagok összekeverednek.

Az 5-ös és 6-os belső rekeszek kivehetőek: egyrészt így sokkal egyszerűbb elmosogatni, másrészt, ha épp erre lenne szükséged, a belső rekeszek nélkül 1 nagy tároló ételtartóként is használható a doboz. A belső kivehető rész mosogatógépben is mosható.

Könnyedén ki és bepattintható záródás: Ez a záródási megoldás könnyen kezelhető, ám a doboz nem nyílik majd ki véletlenül a táskában.

Használati útmutató:

– Mosogatógépben nem mosható, csak a belső kivehető rész.

Tisztítása: javasolt közvetlenül használat után elvégezni a tisztítását, kéz meleg folyóvízzel, enyhén mosogatószeres szivaccsal. Néhány alapanyag pl: cékla, sütőtök, curry elszínezheti a terméket.