Cseresznyés piskóta szív

recept leírása

Czeglédi-Thiesz Panna kedves csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
6 tojás
6 evőkanál liszt / lehet durum és zabliszt is
Eredetileg 6 evőkanál cukor de én csak 3-at teszek bele

1. Tojásokat szétválasztjuk / fontos hogy a fehérjébe ne kerüljön picike sárgája sem
2. Csipet sóval a fehérjét kemény habbá verjük
3. Ezután a 3 kanál cukorral habosra keverjük a sárgáját is
4. A sárgájába beleszitáljuk a lisztet és elkeverjük
5. A fele fehérjét belekeverjük a sárgájába óvatosan, majd ezután a második adag fehérjét is.
6. Ha kész sütőpapiros tepsibe 180 fokon kisütjük

Fontos, hogy a sárgáját nagyobb edénybe tegyük, mert ebben fogjuk majd összekeverni, és kell a hely.
A tetejére megmosott, magozott, felezett cseresznye került.

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Paella

Farsangi fánk gyerekeknek

Bababarát fánk

Madártej recept

Madártej