Almás-burgonyapüré csirkemellel

recept leírása

Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapján.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

½ alma
1 kisebb burgonya
Csirkemell

Elkészítés lépései

1
A csirkemellet natúran megfőzzük.
2
Kicsi főzőlében pürésítjük.
3
Végül hozzákeverjük a pürésített almát és burgonyát.
Tipp: ha nagyobb mennyiség készült, jégkocka tartóban kiporciózva lehet fagyasztani. Dúsíthatjuk étkezési babaolajjal az elkészült pürét.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek
10 hónapos kortól adható gyümölcsös süti

Barackos fügés galette

smoothie nyári gyümölcsökből

Gyümölcsös smoothie

gyümölcsös finomság

Gyümölcs roll