Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Szilikon tányéralátét etetőszékhez /zöld/

Pasztell zöld szilikon tányéralátét mely tökéletesen passzol az IKEA Antilop etetőszék tálcájára

Lefedi az étkezőszék asztalrészét

Könnyen tisztítható, csúszásmentes

Káros anyagoktól mentes, BPA mentes, FDA tanusitvánnyal rendelkezik

Kategóriák:

2990 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Pasztell zöld szilikon tányéralátét, mely tökéletesen passzol az IKEA Antilop etetőszék tálcájára

Biztonságos anyag: Az etetőszékhez tervezett szilikon alátét 100%-ban élelmiszer-szilikonból készült. BPA-mentes, PVC-mentes, ólommentes, ftalátmentes, nem mérgező, biztonságos a kicsik egészsége szempontjából.

Tökéletesen alkalmazható az IKEA Antilop etetőszékhez: Az alátét tökéletesen illeszkedik az etetőszék asztal részéhez. Ideális Antilop etetőszék kiegészítő. Remek választás a hozzátáplálás kezdetétől, hiszen tökéletesen lefedheti az etetőszék ételtálcáját.

Könnyen tisztítható: Az alátét foltálló és vízálló, könnyen feltekerhető és kézi mosogatással egyszerűen lemosható vagy akár mosogatógépbe is tehető. Ez a kisgyermekeknek szánt szilikon alátét tisztítókendővel is gond nélkül és gyorsan letörölhető, sokkal praktikusabb, mint a nehezen tisztítható tálca.

Csúszásmentes: csúszásmentes anyagból készült, mely bármilyen sík felületen megáll, csökkentve a tálak vagy tányérok eldőlését, és biztosítva, hogy azok a helyükön maradjanak.

Szórakoztató és többfunkciós: Az etetőszék asztallapjának teljes területét lefedi. Kompakt és könnyű, tökéletes minden étkezés alkalmával.