Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Szilikon tálcahuzat etetőszékhez /zöld/

Teljes fedésű pasztell zöld szilikon tálcahuzat mely tökéletesen passzol az IKEA Antilop etetőszék tálcájára

Teljesen lefedi az étkezőszék asztalrészét

Könnyen tisztítható, csúszásmentes

Káros anyagoktól mentes, BPA mentes, FDA tanusitvánnyal rendelkezik

Kategóriák:

3990 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Teljes fedésű pasztell zöld szilikon tálcahuzat, mely tökéletesen passzol az IKEA Antilop tálcájára

Biztonságos anyag: Az etetőszékhez tervezett szilikon alátét 100%-ban élelmiszer-szilikonból készült. BPA-mentes, PVC-mentes, ólommentes, ftalátmentes, nem mérgező, biztonságos a kicsik egészsége szempontjából.

Tökéletesen alkalmazható az IKEA Antilop etetőszékhez: Az alátét tökéletesen illeszkedik az etetőszék asztal részéhez. Ideális Antilop etetőszék kiegészítő. Remek választás a hozzátáplálás kezdetétől, hiszen tökéletesen lefedheti az etetőszék ételtálcáját.

Könnyen tisztítható: Az alátét foltálló és vízálló, könnyen feltekerhető és kézi mosogatással egyszerűen lemosható vagy akár mosogatógépbe is tehető. Ez a kisgyermekeknek szánt szilikon alátét tisztítókendővel is gond nélkül és gyorsan letörölhető, sokkal praktikusabb, mint a nehezen tisztítható tálca.

Csúszásmentes: csúszásmentes anyagból készült, csökkentve a tálak vagy tányérok eldőlését, és biztosítva, hogy azok a helyükön maradjanak.

Többfunkciós: Az etetőszék asztallapjának teljes területét lefedi, és megemelt széle segít a rendet tartani. Kompakt és könnyű, tökéletes minden étkezés alkalmával.