Spenótos tészta

recept leírása

Ahogy a Manó Menü Hozzátáplálási kisokosában is feltűntettük, a spenótot 9-10. hónapos kortól érdemes bevezetni. 

Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek

Nézz szét webshopunkban is -> www.shop.manomenu.hu

Hozzávalók

Spenót
Mizo vaj
Fokhagyma
Mizo tejszín
Pici só
Durum tészta
Grana Padano sajt

Elkészítés lépései

1
A vajon picit megpároljuk az összezúzott fokhagymát, majd rátesszük a megmosott spenótleveleket.
2
Mikor összeesett ráöntjük a tejszínt, és miután elkészült botmixerrel pürésítjük.
3
Ebbe a masszába forgatjuk bele a kifőtt tésztát, és megszórjuk sajttal.

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Medvehagymás cukkinikrém

Vöröslencsés krémleves

Töltött répás finomság