Számos finom és kipróbált receptet találsz a weboldalon -> ManóMenü/receptek
Májgombóc leves gazdagon
recept leírása
Hozzávalók
Sárgarépa, zeller, hagyma, fokhagyma, karalábé, pertezselyem gyökér és zöld, burgonya, ízlés szerint hús vagy húsoscsont
Májgombóc:
2 máj
1 tojás
1 púpos evőkanál búzadara
Zsemlemorzsa annyit amely a megfelelő állaghoz szükséges
Pici só
Petrezselyem
Elkészítés lépései
1
A zöldségekből készítünk egy gazdag levest.
2
A májgombóc összetevőit összekevertem (a májat apró darabokra kell vágni), majd hagytam állni 10-20 percet. Ezután forrásban lévő vízbe szaggattam.
Mikor elkészült a zöldségeket és a májgombócot pici kockákra vágtam.
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.