Málnás pohárkrém
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:250 g mascarpone2 dl tejszín Ízlés szerint cukor/nádcukor/ki mit használ ( kb 50g)A málnaszószhoz:Pici fahéj2 ek étkezési keményítőKevés vízNádcukor - elhagyható, ( kb 3 ek) kb 300 g málnaElkészítés:A...
Őszibarackos szilvapüré babakeksszel
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:1 közepes őszibarack ½ -1 szem szilva héj nélkül1 db babakekszElkészítés:A hozzávalókat pürésítjük, a végén belereszelünk babakekszet. De utóbbi választható, lehet gríz, zabpehely vagy enélkül is...
Őszibarackos burgonya csirkemellel
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:1 közepes őszibarack 1 közepes burgonya1 adag natúr főtt csirkemellOliva olajElkészítés:A hozzávalókat összekeverjük és pürésítjük. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:IOS: ITT...
Banán-meggy-gesztenye püré
Kovács-Harcz Barbara csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:1 banán15-20 szem meggy3-4 szem gesztenyeElkészítés:A hozzávalókat apróra vágjuk és turmixoljuk. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:IOS: ITT TÖLTHETED LEAndroid: ITT TÖLTHETED...
Csicseriborsó leves
Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:Oliva olajMargarinPóréhagyma2 gerezd fokhagyma30 gr főtt csicseriborsó2 kisebb burgonyaElkészítés:Oliva olaj és margarin keverékén megdinszteljük a karikára vágott póréhagymát. Hozzáadjuk az...
Tavaszi zöldségleves gerslivel
Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:Oliva olaj1 kisebb fej vöröshagyma3 db sárgarépa2 db fehérrépa2 marék gersliPirospaprika1 karalábé1 marék borsóPetrezselyemElkészítés:A felaprított hagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a...
Almás-joghurtos amaránt puffasztott tönkölybúzával
Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:AlmaGörög joghurtPattogatott amarántPuffasztott búzaElkészítés:Az almát lereszeljük, összekeverjük a joghurttal. Hozzáadjuk a pattogatott amarántot és a puffasztott búzát. Összekeverjük és...
Körtés burgonyapüré
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:1 közepes burgonya½ körteElkészítés:A burgonyát megfőzzük, majd burgonya nyomón pépesítjük, majd hozzáadjuk a meghámozott pürésített körtét. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt...
Almás-burgonyapüré csirkemellel
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:½ alma1 kisebb burgonya Oliva olajCsirkemellElkészítés:A csirkemellet natúran megfőzzük. Kicsi főzőlében pürésítjük. Jégkocka tartóban kiporciózva lehet fagyasztani. Végül hozzákeverjük a pürésített...
Sütőtökös banán
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:50 g sütőtök¼ banánElkészítés:A sütőtököt megsütjük, majd pürésítjük és végül hozzáadjuk a pürésített banánt. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:IOS: ITT TÖLTHETED LEAndroid: ITT...