[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Kép” src=”http://manomenu.hu/wp-content/uploads/2017/11/193.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kiss Katalin csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

 

  • 20 dkg liszt
  • 8 dkg nádcukor-ízlés szerint lehet több, kevesebb
  • fél csomag foszfátmentes sütőpor
  • 75 ml olaj-oliva
  • 175 ml tej
  • vaníliás cukor 1csomag(vanília rúd vagy vanília aroma)
  • csipet só
  • 1 db házi tojás

 

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat keverjük össze. Külön tálban a tojást, cukrot, aromát, tejet és olajat. Majd a két részt vegyítsük. Kb 175 fokon légkeverésen 15-25 perc alatt készre sütjük.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük