Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Újratölthető tasak bébiételekhez – 6 db

Újratölthető tasak bébiételekhez 6 db/csomag

Fő jellemzők:

Mérete: 11,3*3,5*25,5 cm

100 ml tárolókapacitás

Dupla biztonsági simítózár

Tartós, ellenálló és környezetbarát

Könnyű használni – széles aljú

Fagyasztóban is használható

Könnyű tisztítani – mosogatógépben mosható

Mikrohullámú sütőben nem használható

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes.

Kategóriák:

4990 Ft

/csomag

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

A Didobaby büszkén mutatja be újra felhasználható tasakjait, melyeket kifejezetten a babák önálló étkezési szakaszára terveztek. Ezek az innovatív tasakok nem csak az egészséges étkezés támogatói, hanem gyermeked függetlenségét is ösztönzik már az első falatoknál.

Miért válasszuk a Didobaby Újratölthető Tasakjait?

– Környezetbarát és újra felhasználható: Ezek a tasakok a környezetvédelem jegyében készültek, hiszen újra felhasználhatóak. Nincs több felesleges, környezetkárosító csomagolás, és a baba étkezése is fenntarthatóvá válik.

– Könnyű használni: A tasakok kialakításánál a könnyű kezelhetőség volt az elsődleges szempont. A dupla biztonsági simítózár az aljukon biztosítja az étel maradék- és szivárgásmentes tárolását.

– Tartós és ellenálló: A Didobaby Újratölthető Tasakjai hosszú élettartammal rendelkeznek, és ellenállnak a hétköznapi használat során fellépő igénybevételeknek.

– Mosogatógépben mosható: Az egyszerű tisztítás érdekében mosogatógépben is moshatók, így gyorsan és hatékonyan készülhetnek a következő használatra.

– Fagyasztóbarát: Ha túl sok ételt készítettél a babának, ne aggódj! A tasakok a fagyasztóban is használhatók, így mindig friss és tápláló ételt kínálhatsz gyermekednek.

– Gyermekbarát: Gyerekeknek tervezett vidám minták, mellyel öröm lesz az étkezés.

Az Egészséges Fejlődésért: A Didobaby Újratölthető Tasakjai segítenek gyermekeidnek egészséges étkezési szokásokat kialakítani, és fokozatosan önállóvá válni az étkezés terén.

Válaszd a Didobaby újratölthető tasakjait te is, a gyermeked önálló és egészséges étkezésének támogatására! Rendeld meg most, és élvezd az egyszerű és fenntartható étkezés előnyeit!

A tasakhoz kiválóan használható a Didopoucher tasaktartó, melynek ergonomikus kialakítása segíti a gyermekeket abban, hogy könnyedén el tudják fogyasztani a tasakban lévő pürét.

Didopoucher újratölthető tasak és üdítő tartó:

Újratölthető tasak tartó korall színű