Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Szilikon kanál babáknak és kisgyermekeknek /krémszínű/

Szilikon kanál babáknak és kisgyermekeknek /krémszínű/

Anyaga: 100% szilikon

Magassága: 14 cm

Mosogatógépben mosható

BPA mentes, FDA tanusítvánnyal rendelkezik

Kategóriák:

1290 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Szeretnél egy evőeszközt, ami segítségedre lehet a szilárd ételek bevezetésekor? Akkor ezt a szilikon kanalat ki kell próbálnod, mert számos előnye van:

Könnyű és egyszerű a használata: a szilikon nagyon könnyű, puha anyag. A gyermek könnyedén tudja irányítani a kanalat és nem kell attól tartani, hogy esetleg megsérti vele az érzékeny ínyét vagy fogait. Tökéletes eszköz a szilárd ételek bevezetésekor illetve az önálló étkezés gyakorláshoz is.

Fejleszt: Kiválóan stimulálja a baba koordinációját és motoros készségeit. Nagyon fontos, hogy a gyermekek önállóan is gyakoroljanak az evőeszközökkel.

Könnyen tisztítható és biztonságosan használható mosogatógépben, mikrohullámú sütőben, fagyasztóban és hűtőszekrényben is.

A szilikont nagyon könnyű tisztán tartani, mert a felületén nem tud repedés vagy rés keletkezni, ahol a baktériumok, gombák megbújhatnak és szaporodhatnak.

Kiváló minőségű élelmiszer-minőségű 100% szilikonból készül. Az élelmiszeripari szilikon teljesen biztonságos anyag. BPA mentes FDA minősítéssel rendelkező termék.

Használati útmutató:

Mosogatógépben mosható. Könnyen és gyorsan tisztítható a felülete. Néhány alapanyag pl: cékla, sütőtök, curry elszínezheti a terméket.