Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Segítség, nem eszik a gyermekem!

Gyakorlati módszerek és elméleti háttértudás megbízható szakértőktől.

Online tudásanyagunk szakszerű útmutatást ad 10 hónaposnál idősebb gyermekek szüleinek, hogy a családi étkezés újra pozitív hangulatú és szeretetteljes legyen.

Gyermeked etetésének nem kell frusztrálónak lennie. A megfelelő étkezési környezet kialakításával, valamint az étkezés érzékszervekre gyakorolt hatásainak megértése olyan változásokat hozhat számotokra, mely alapjaiban változtatja meg az evéssel/étkezéssel kapcsolatos gondolkodásotokat!

Kategóriák:

Original price was: 24990 Ft.Current price is: 19990 Ft.

19,990 Ft
/db
TERMÉKLEÍRÁS

Válogatós? Nem eszik? Csupa stressz az étkezés? Tudunk segíteni!

Online kurzusunk olyan egyszerű stratégiákat és gyakorlati feladatokat kínál, mely segítséget nyújt abban, hogy otthoni körülmények között is segíteni tudd gyermeked  étkezését.

Stresszmentes étkezés

A kisgyermek vagy iskoláskorú gyermek táplálása nem kell, hogy harc legyen. Közel 2 és fél órányi videós anyaggal, gyakorlati feladattal és számtalan letölthető dokumentummal segítünk abban, hogy apró, könnyen megvalósítható változtatásokat hajtsatok végre az étkezési környezetben, az evéssel kapcsolatos elvárásokban annak érdekében, hogy az étkezés az egész család számára élvezetesé válhasson. Segítséget nyújtunk abban, hogyan közelítsd meg a táplálkozási és étkezési nehézségeket, illetve hogyan segítsd a jelenlegi helyzet hosszútávú javulását.