Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Párolóbetét

Párolóbetét

Anyaga: rozsdamentes acél

Mérete: 7,4*26,4 cm

Mosogatógépben mosható

Kategóriák:

3190 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Párolóbetét 26 cm

Ez a zöldségpároló kiváló minőségű és nagyon praktikus konyhai eszköz, mely ideális választás, a hozzátáplálás kezdetétől.

Tartós és rozsdamentes acélból készült, könnyedén illeszkedik a mindennapi főzési rutinodba, és lehetővé teszi, hogy egészséges és tápláló ételeket készíts a gyermekednek és a  családodnak.

Tudtad, hogy a párolás a legkíméletesebb és legegészségesebb főzési módszer, különösen zöldségek esetében? Ezzel az eljárással tudjuk a legnagyobb mértékben megőrizni az alapanyagok fontos tápanyagait: vitamin és ásványi anyagát, mert azok nem tudnak kioldódni a vízben.

Ha most kezded a hozzátáplálást, tudnod kell, hogy ez az eszköz nagy segítségedre lehet például pürék készítésénél is.

A párolóbetét használata rendkívül egyszerű: egy főzéshez használt edénybe engedjünk pár dl vizet, majd a párolóbetétet helyezzük az edénybe. Az oldalfala felzáródik, így több méretű edénnyel is könnyedén használhatjuk, majd végül csak egy fedőt tegyünk az edényre.

Ez a termék hőálló, rozsdamentes acélból készült. Anyaga nem deformálódik el, nem korrodálódik és nem színeződik el használat során. Használható serpenyőben, fazékban vagy lábasban is.

Minden tűzhelyen használható edénnyel kompatibilis.

Használati útmutató:

– rozsdamentes acél

– mosogatógépben mosható