Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

ManóMenü zöldséges spagetti /paradicsomos-céklás/

ManóMenü zöldséges spagetti – Róka Réka kedvenc paradicsomos – céklás tésztája

Kiszerelés: 300g

Összetevők:

durum liszt (durum dara), 30% zöldségpüré (paradicsom és cékla), só

Elkészítési javaslat: Enyhén sós, forrásban lévő vízbe öntsük bele a tésztát. Néha keverjük meg. A tészta vastagságától függően 7-8 percig főzzük, majd szűrjük le. A kifőtt tésztát szósszal vagy egyéb feltéttel kínáljuk.

Kategóriák: ,

1190 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

ManóMenü – Róka Réka kedvenc paradicsomos-céklás tésztája

ManóMenü büszkén mutatja be a főként gyermekeknek szánt különleges és egészséges étkezési élményét nyújtó, a Róka Réka kedvenc paradicsomos-céklás spagetti tésztáját. Ez a tészta egy kivételes termék, mely az egész család kedvence lehet.

Számtalan visszajelzést kaptunk és saját családunkban is tapasztaltuk, hogy sok esetben mennyire nehéz rávenni a gyerekeket a zöldségek elfogyasztására, így létrehoztuk ezt a finom és egészséges spagetti tésztát, mely 30% zöldségtartalommal /paradicsommal és céklával/ készült.

A Róka Réka kedvenc paradicsomos-céklás tésztájában a főtt zöldségek finoman össze van keverve a magas minőségű durumliszttel, így egy könnyed, mégis tápláló tészta jön létre. Az alapanyagok magas minősége és az előállítás során alkalmazott kíméletes technikák teszik egyedülállóvá ezt a terméket.

Az aranyos figurák a tészta csomagolásán nem csak vidám megjelenést kölcsönöznek, hanem izgalmas és barátságos karaktereket is bemutatnak. Ez a kis róka és barátai valódi szuperhősök, akik segítenek a gyerekeknek felfedezni a zöldséges tészta varázslatát. A mesefigurák összekapcsolódnak a tészta nevével – Róka Réka kedvenc paradicsomos-céklás tésztája – és ezzel új élményt teremtenek az étkezések körül. A gyermekek együtt fedezhetik fel az étkezés örömét, és megtapasztalhatják a zöldségek finom ízét ezekkel az aranyos karakterekkel együtt.

A ManóMenü zöldséges spagetti nem csak egy tészta, hanem egy izgalmas kaland, ahol a gyerekek oldalán aranyos figurák állnak. Ennek köszönhetően az étkezés nemcsak ízletes lesz, hanem szórakoztató is!

A ManóMenü paradicsomos-céklás spagetti elkészítése során a zöldségeket megfőzik majd finoman pürésítik. Ezt a pürét összeturmixolják a liszttel, így a zöldség rostjai a tésztában is megmaradnak, és a tészta könnyedebbé válik. A bronzzal formázott tészta felülete rusztikusabb, és jobban tartja a mártást, így az minden falatnál egy igazi ízorgiát nyújt.

A ManóMenü spagetti tésztáját pihentetés után készítik, mely jótékony hatással van a tésztára,  megváltoztatja a tészta minőségét és szerkezetét. A pihentetés segít a lisztszemeknek, hogy meg tudjanak duzzadni, ami jó hatással van a pürésített zöldséggel összedolgozott és dagasztott tészta minősége és szerkezetére is.

A minőségi szárítási eljárás lassú és szabályozott hőmérsékleten és páratartalmon alapul, hogy a tészta rugalmas és ellenálló legyen.

A tészta kiváló minőségű durum lisztből készült /glutént tartalmaz/ – tojás nélkül: a magas minőségű durum liszt, amelyet használnak a gyártás során, jelentősen magasabb és minőségibb sikértartalommal rendelkezik, mint a szokványos “puha” búza. Ennek köszönhetően a tészta kiváló minőségű, még tojás hozzáadása nélkül is.

Minden ManóMenü tészta kézzel válogatott és csomagolt, hogy a legjobb minőségű, hosszú és ép szálak kerüljenek a tasakokba. A célunk, hogy gyermekeink és az egész család minél egészségesebben étkezzen,

próbáljátok ki a ManóMenü Róka Réka kedvenc paradicsomos-céklás spagetti tésztát Ti is és élvezzétek az egészséges és finom ételeket a gyerekekkel együtt!