Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

ManóMenü® Szilikon jégkockatartó tetővel /rózsaszín/

Szilikon jégkockatartó tetővel /rózsaszín/

Anyaga: szilikon

Tető anyaga: szilikon

Mérete: 26*13*3,5 cm, 21*25 ml

Mosogatógépben mosható

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes.

Kategóriák:

Original price was: 3490 Ft.Current price is: 3141 Ft.

3,141 Ft
/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

A hozzátáplálás során az anyukák egyik titkos fegyvere a jégkocka tartó!

A ManóMenü jégkockatartóban kiválóan tárolhatók az előre megfőzött, kiporciózott adagok. Az előre megfőzött és pürésített zöldségek, gyümölcsök vagy akár húsok is, húsleves fogyasztásra készen vár a mélyhűtőben.

Csak egyszer kell elkészítened egy nagyobb adagot, majd a jégkocka tartóba adagolva mindig csak annyit veszel ki, amennyi az adott étkezéshez éppen szükséges. A szilikonos formából könnyen kiszedhető akár egy kockányi fagyasztott alapanyag vagy folyadék.

A ManóMenü jégkockatartót több gyakorló anyukák tapasztalatit figyelembe véve úgy terveztük meg, hogy maximálisan kihasználható és praktikus legyen.

Szilikon tetővel záródik: a rápattintható fedél biztosítja a szagtalanságot, így biztos lehetsz benne, hogy sem a hűtőben sem a mélyhűtőben nem szed össze semmilyen oda nem illő szagot a benne tárolt étel.

Tartós alapanyagból készült: A szilikon különösen tartós alapanyag. Biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig szolgálni fogja az igényeiteket.

Bababarát alapanyag: Nem tartalmaz semmilyen egészségre káros hozzáadott anyagot, amely esetleg kioldódhatna az ételbe tartós használat során. Az EU egészségügyi irányelveinek megfelelő alapanyagból készült.

Mosogatógépben mosható: Az egyik legfontosabb szempont, hogy rendkívül könnyen tisztítható alapanyagról van szó, amelyen nem tapad meg semmilyen szennyeződés. Általában az is elég, ha csak áttörlöd mosogatószivaccsal, de a mosogatógépbe is beteheted, ebben az esetben ne használj túlzottan illatosított mosogatószert vagy kapszulát, mert annak illatát átveheti a szilikon! Néhány alapanyag pl: cékla, sütőtök, curry elszínezheti a terméket.