Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

ManóMenü® Praktikus fellépő

ManóMenü® Praktikus fellépő /összecsukható/

Anyaga: fa rétegelt lemez

Mérete: 85*41*41

Szállítás: lapraszerelten szállítjuk

Felületkezelés: natúr kezeletlen

Nagyon stabil, pár perc alatt összeszerelhető tanulótorony, mely igazi segítség az anyukának, hogy bevonja gyermekét a főzés rejtelmeibe 🙂

Az oldal alján találsz az összeszerelésről egy rövid videót.

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes.

 

Kategóriák:

34990 Ft

34,990 Ft
/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Amikor a gyerkőc már egyre jobban érdeklődik az iránt, hogy mi zajlik a konyhában, teremtsd meg számára a biztonságos körülményeket. Ezt a konyhai fellépőt úgy terveztük meg, hogy könnyedén összecsukható legyen, azaz a legkisebb lakásban is elférjen, mégis tökéletes biztonságot nyújt a gyerekek számára.

Praktikus tervezés: Kis lakásokban is kényelmesen elfér. Nem kell összeszerelni, egy mozdulattal felállítható és azonnal használható tanulótorony.

Biztonságos és stabil: A fellépőt úgy alakítottuk ki, hogy a gyerek ne tudjon kiesni belőle. A lépcsőt biztonsági füllel láttuk el, hogy a gyerekek ne tudják kihúzni a helyéről, de szétszerelés esetén kivehető legyen.

fellépő gyerekeknek

Nagy teherbírás: Akár 50-60 kg súlyt is elbír, így akár két gyerek is használhatja egyszerre. A magasság kialakításánál figyelembe vettük az átlagos gyermekek súlypontját, így megfelelő használat mellett a kiesés esélye minimális. Azonban a használatához elengedhetetlen a szülői felügyelet. Csak akkor szabad használni, ha már stabilan tud járni a gyermek, és maximum 4-5 éves korig ajánlott.

Gyerekbarát alapanyag: A fellépő szerkezete fából, azaz rétegelt lemezből készült, ami kezeletlen. Semmilyen kemikáliát nem tartalmaz, így ha a gyerkőc a szájával hozzáér, esetleg megrágcsálja, akkor sem lehet semmi baja. Ha mégis kezelni szeretnék a felületét, festékkel, olajjal vagy lakkal, akkor egy jó program, amit a gyerekkel együtt is csinálhatsz. Mivel natúr kezeletlen a fa, ha szeretnéd otthon lekezelni, bármilyen színt tudsz választani, ami a legjobban igazodik a konyha színvilágához.

 

Itt találsz az összeszerelésről egy rövid videót.