Termékeinket saját raktárkészletről 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

ManóMenü® Illatgyertya /Gyertyafényes álom/

ManóMenü® Illatgyertya  /Gyertyafényes álom/

Elegáns ünnepi diós illat keveredik frissen sült édes karácsonyi sütemény illatával.

Súly: 280g

– Méret: 6,5 cm

– Átmérő: 7 cm

– Min 30 óra égési idő

– Paraffin mentes

– Szójaviasz felhasználásával

Kategória:

3.990 Ft Alanyi ÁFA-mentes

Készleten

Termékleírás

Miért a szójaviaszt választottuk a gyertya alapanyagának?

Mert így a gyertya kisgyermekek mellett is biztonsággal használható! A hagyományos gyertyákkal olyan anyagok, vegyszerek kerülhetnek a levegőbe, melyek károsak az egészségre, hiszen a hagyományos gyertyák paraffinból készülnek, ami a kőolajgyártás mellékterméke.

A gyertyánk alapjául szolgáló viasz szójababból készül, melyhez kizárólag GMO mentes szóját használunk. A szójabab olaj megújuló forrás, természetesen lebomló alapanyag, mert fontos számunkra környezetünk védelme.

A szójaviasznak alacsonyabb az olvadáspontja mint a paraffinnak, tehát nem lesz annyira forró, így lassabb égés megy végbe, aminek köszönhetően akár 40-50%-kal is tovább ég a gyertya. A lassabb égés miatt több olvadt viasz van a láng körül aminek köszönhetően több finom illatolaj szabadul fel.  Igen jól olvasod ILLATOLAJ, ugyanis nem illóolajat használunk, így erőteljesebb lesz az élménygyertya illata.

Nem füstöl, kormol a láng mint a paraffin gyertyák, és mérgező anyagoktól mentes. A szójaviasz összehasonlítva a paraffin gyertyákkal, sokkal biztonságosabb, egészségesebb neked és a környezetedben élők számára is.

A gyertyákhoz juharfából készült fa kanócot használunk, így égés közben finom ropogó hangot hallat, ezzel fokozza a gyertya élményét. A széles kanócnak köszönhetően jellegzetes háromszög alakú lánggal égve olvasztja fel a viaszt, aminek hatására sokkal hamarabb érezheted a finom illatokat, mint a szokványos pamut kanócos gyertyáknál.

Hogyan használd:

Minden meggyújtás előtt törd le vagy vágd le a könnyen letörhető kanócot, hogy maximum 3-4 mm magas legyen, ezzel biztosíthatod az egyenletes illatfelszabadulást a megfelelő lángméretet és a szép látványt. Ha túl hosszú a kanóc, a láng nagyobb lesz. Túl sok viasz olvad meg, így a későbbi meggyújtások alkalmával kevesebb illat szabadulhat fel és a nagyobb láng elszínezheti az üveget és a feliratot. Ha túl nagy a láng vagy villódzik, oltsd el a gyertyát, hagyd kihűlni és vágj le a kanócból majd gyújtsd újra. A letört darabokat ne hagyd a viaszon mert elszínezheti azt. Minden használat alkalmával legalább addig hagyd égni a gyertyát, amíg a viasz felolvad az üveg széléig. Ha nem így jársz el, a következő meggyújtáskor nehezebben fog felolvadni és ott marad az üveg oldalán az értékes viasz.

Ingyenes

szállítás Magyarország területén, 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Kedvezményes

csomag ajánlatok

Nézd meg csomag ajánlatainkat itt

Vélemények

„ManóMenü® Illatgyertya /Gyertyafényes álom/” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest