Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

ManóMenü® Előke-kötény /markológépes/

Anyaga: víztaszító poliészter

Mérete: 30*36 cm

2 éves korig ajánlott

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes.

Kategóriák:

3590 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Amikor a babád már megpróbál egyedül enni, nem elég egy pici előkét a nyakába teríteni. Ideje kipróbálni a Manókötényt!

Egyedi terv alapján: A Manókötény hosszú kísérletezés után született meg, úgy, hogy a legpraktikusabban lehessen használni. Gyakorlott anyukák tervezték, így biztos lehetsz benne, hogy tényleg a legjobb megoldást tartjuk szem előtt.

Előke és kötény egyben: Az előke praktikussága és a kötény nagyobb felülete együtt biztosítják, hogy ne legyen maszatos a csöppség ruhája étkezés közben. Ha a Manókötényt használod a babád etetésekor nem kell folyton a lecsöppenő bébiételek és a foltok miatt aggódnod.

Kézbújtató: A vállrész kialakítása teszi lehetővé, hogy a Manókötény rásimuljon a vállra és befedje a mellkast. Könnyű felvenni és levenni, hiszen széles kivágást hagytunk ezen a részen. Gyakorlatilag egy bebújós etetőkabátot alakítottunk ki, de ügyeltünk arra, hogy kényelmes és könnyen használható legyen.

Megkötő: Egy gyors masnival megkötve biztos lehetsz benne, hogy a Manókötény a helyén marad és ellátja a feladatát az étkezés végéig. Így a baba nem tudja egy mozdulattal letépni magáról és ledobni, ha megunta a viselését.

Víztaszító alapanyag: Az ételek és italok nem hagynak foltot a víztaszító poliészter alapanyagon. Könnyedén letörölheted vagy leöblítheted minden étkezés után.

Vidám minták: Divatos, de jókedvre hangoló minták közül választhatod ki azt, amelyik a te, és babád stílusának leginkább megfelel.

Tisztítás:

Max 30 fokos vízben kézzel mosható. Kiterítve szárítandó.

Soha ne dörzsöld az anyagot! Szárítógépben nem szárítható!

11.svg18.svg25.svg36.svg41.svg