Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

ManóMenü® Ajándékutalvány 5000 Ft

Exkluzív borítékban szállítjuk.

Az ajándékutalvány beváltási határideje a vásárlástól számított 3 hónap.Az utalvány nem váltható készpénzre, valamint levásárlás esetén a fennmaradó összeget nem tudjuk visszatéríteni. Az utalvány kizárólag termékekre váltható be, a szállítási díjra nem érvényes!

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes.

Kategóriák:

5000 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Add ajándékba a választás szabadságát!

Nem tudod, hogy pontosan mire lenne szüksége a kisbabás ismerősödnek? Tudod, hogy a barátnőd épp a hozzátáplálással küzd, de nem tudod eldönteni milyen tanácsra és trükkre lenne szüksége? A régi kolléganődhöz mentek babalátogatóba? Nem tudod, hogy talán egy könyv vagy épp egy praktikus kulacs lenne a jó megoldás?

Emlékszel arra az érzésre, amikor minden látogatótól cumit kaptatok ajándékba, de a te gyereked jó messzire hajította az összeset? Kaptál már könyvet, ami már 2 példányban ott sorakozott a polcodon?

A jó ajándékot nem könnyű kiválasztani, hiszen ahhoz nagyon jól kell ismerned a megajándékozottat. Mi most levesszük a válladról ezt a terhet.

Ha ajándékkártyát adsz ajándékba, biztos lehetsz benne, hogy a megajándékozott a számára leghasznosabb ajándékot fogja kapni, hiszen ő választhatja ki, amire tényleg szüksége van.

Az online megrendelt ajándékutalványt exkluzív papíron, csodaszép borítékban postázzuk neked, átadásra készen. Már csak egy kedves üzenetet kell hozzá írnod.