Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Családunk receptjei – ízek, illatok, emlékek

A Családunk receptjei – Ízek, illatok, emlékek egy olyan különleges szakácskönyv, amelynek a segítségével megőrizheted a család valódi kincseit, a féltve őrzött, jól bevált recepteket.

– Méret: A5

– Kötés: Spirál

– Elválasztó lapok száma: 5

– Oldalak száma: 124

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes.

Kategóriák: ,

2990 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

Anyu húslevesénél nincs jobb a világon! Ó, ilyet csak a nagyi tudott sütni! Apa bográcsgulyása mindent visz! Ismerős? Te is így gondolod? Akkor ne hagyd elveszni a családi recepteket! Mi adjuk hozzá a könyvet, te add hozzá a titkokat.

 

A Családunk receptjei – Ízek, illatok, emlékek egy olyan különleges szakácskönyv, amelynek a segítségével megőrizheted a család valódi kincseit, a féltve őrzött, jól bevált recepteket.

 

Gyűjtsd össze mindegyiket, és jegyezz fel hozzá minden trükköt: a keverés irányát, mert nagyi erre esküszik, a lábas fajtáját, mert a galuska csak abban lesz jó, az összes hangulatot, nevetést, amelytől a piskóta magas lesz, mint egy hétemeletes csodapalota. Mindent, amitől ez tényleg csak a ti családi receptalbumotok lesz.

Alakítsd kedvedre a könyvet!

A receptkönyvhöz tartozik 5 kategória-elválasztó, melynek segítségével az egyes ételtípusok jól láthatóan elkülöníthetők.

Alkoss külön gyorsmenüs részt, hogy egy fárasztó nap után is legyen ötleted és kedved egy villámvacsora elkészítéséhez.

A Családunk receptjei spirálkötésű, lemosható borítójú könyv. Használatakor sem fog becsukódni, és az sem baj, ha maszatos lesz a borítója.

Ajándéknak is kiváló!

 

Gondolj bele! Ha elkészültél, micsoda ajándék lehet ez a menyednek (vagy a vejednek)! Így gyermekednek nem kell nélkülöznie anyu főztjét.

Legtöbbször Anyák napjára is felesleges kacatokkal bővítjük a nagyi gyűjteményét, idén légy kreatív, és ajándékozd neki ezt a receptkönyvet, ahova lejegyezheti a titkos recepteket.

Ballagóknak is remek ajándékötlet, így ha ősztől főiskolára megy, legalább az otthon ízeit nem kell nélkülöznie.

Nincs időd magadnak elkészíteni a receptkönyvet? Ajándékozz egyet a szüleidnek, nagyszüleidnek! Biztosan örömmel nekilátnak a feladatnak! Hiszen nincs is annál nagyobb boldogság, mintha magukból adhatnak valamit tovább a gyermekiknek, unokáiknak, neked.