Termékeinket saját raktárkészletről, 2-3 munkanap alatt szállítjuk.

Anya, kérek még! – Hozzátáplálás egyszerűen Bővített kiadás!

Új, bővített kiadás +1 fejezet és 11 új recept az allergének bevezetéséhez

‘- Méret: 23*17*2,1 cm

– Oldalak száma: 272 oldal

– Receptek száma: 129 db

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes.

Kategóriák: ,

4390 Ft

/db

Készleten

TERMÉKLEÍRÁS

BŐVÍTETT KIADÁS! +1 fejezet és 11 új recept az allergének bevezetéséhez.

Egy könyv, amely megválaszolja minden kérdésed a hozzátáplálással kapcsolatban. Lényegre törő információk, bevált praktikák és letesztelt receptek: Így nem kell bizonytalanul tapogatódznod, ha a babád táplálásáról van szó.

Mikor és hogyan kezd el? Válaszolunk a legégetőbb kérdésekre már az első hónapokból kezdődően.

Szakértők segítségével tisztázzuk az egymásnak ellentmondó információkat, így neked nem kell órákig böngészni az internetet és találgatni, kiben bízhatsz meg.

Mindent megtudhatsz belőle a legfontosabb ételkészítési eljárásokról, arról, hogy mit érdemes főzni, párolni esetleg nyersen fogyasztani. Sőt arra is adunk tippeket, hogy mit fagyassz le előre és mit ne.

A hozzátápláláshoz nincs szükség arra, hogy rengeteg felesleges új kacatot vásárolj. Néhány praktikus kiegészítő segítségével máris bababarát lesz a konyhád. Ebből a könyvből azt is megtudhatod, mire lesz feltétlenül szükséged és hogyan használd őket célszerűen.

129 recept: A többszörösen letesztelt receptek változatossá és egészségessé teszik a gyermekek étkezését már az kezdetektől fogva. Rengeteg ötlettel, praktikával mutatjuk meg az irányt az elégedett anya – jóllakott baba áhított állapotához.

Ha szeretnél belelapozni a könyvbe, kattints az alábbi linkre:

Anya, kérek még – Hozzátáplálás egyszerűen belelapozó

© BOOOK Kiadó, 2020