Málnás pohárkrém
Kiss Katalin csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:250 g mascarpone2 dl tejszín Ízlés szerint cukor/nádcukor/ki mit használ ( kb 50g)A málnaszószhoz:Pici fahéj2 ek étkezési keményítőKevés vízNádcukor - elhagyható, ( kb 3 ek) kb 300 g málnaElkészítés:A...
Almás-joghurtos amaránt puffasztott tönkölybúzával
Megyeri-Molnár Mariann csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:AlmaGörög joghurtPattogatott amarántPuffasztott búzaElkészítés:Az almát lereszeljük, összekeverjük a joghurttal. Hozzáadjuk a pattogatott amarántot és a puffasztott búzát. Összekeverjük és...
Peppa malac keksz
Jedovszkyné Csabai Anita csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:10 dkg cukor20 dkg margarin30 dkg lisztPici sütőpor1 tojás sárgájaCéklaporElkészítés:Az alapanyagokat összegyúrjuk, majd tetszőlegesen formázzuk. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt...
Spenótos-lazacos tekercs
Kovács-Kellner Nóra csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:Fagyasztott spenót2 tojásSóBorsReszelt sajtNatúr vajkrémFüstölt lazac szeletekElkészítés:A fagyasztott spenótot össze keverünk 2 tojással, sózzuk, borsozzuk. Egy tepsire sütőpapírt teszünk, ezen...
Almás rácsos
Nyirőné Sebestyén Erika csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:Tésztához:30 dkg lisztPici só1 tojássárgája1ek cukor2 ek étolaj1,5 dl langyos tej2,5 dkg friss élesztőTöltelékhez:4 db közepes almaFahéjPici citromléElkészítés:Langyos, cukros tejben...
Sóska-spenót smoothie
Kissné Galó Lívia csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:EperSóskaSpenótBanánTejElkészítés:A zöldségeket és gyümölcsöket tejjel hígítva turmixoljuk. Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:IOS: ITT TÖLTHETED LEAndroid: ITT TÖLTHETED...
Spenót tükörtojással
Viola Bernadett csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:900 g spenót (mirelit, vagy friss)1 db zsemle200 ml főzőtejszín (15-20%-os)380 ml víz8 evőkanál olaj2 púpozott teáskanál liszt4 gerezd fokhagymaSóFekete bors (őrölt)4 db tojás (közepes, "M"-es...
Sütőtök krémleves
Sashalmi Niki csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:5 db újhagymaKevés vajSóFehér bors30 dkg sütőtök1 nagy burgonyaFőzőtejszínElkészítés:Az újhagymát felkarikázzuk, majd kevés vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a már felkockázott sütőtököt és burgonyát....
Spárgakrémleves
Stangl-Kelemen Noémi csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:ÉdesburgonyaSpárgaVöröshagymaFokhagymaSóBorsÉtelízesítőSzerecsendióTejszínElkészítés:A burgonyát és a spárgát felszeleteljük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, fokhagymát és a fűszereket. Felengedjük...
Spenótos-túrós galette
Kovács Szollár Ágnes csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók:Tésztához:250 g finomliszt125 g hideg vaj1 nagy csipet só1 - 2 ek tejföl2 - 3 ek hideg vízTöltelékhez:1 zacskó spenót250 g túró1-2 ek tejföl Elkészítés: A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat,...