Hozzávalók Fekete Annamária receptje alapján
1 alma sütőben megsütve, vagy pároló edényben párolva
1 ek kókuszolaj
2-3 evőkanál quinoa
0,5 dl kókusztejszín
6 evőkanál víz
A quinoat a kókuszolajon kicsit megpirítjuk, majd felöntjük a kókusztejszínnel, és a vízzel. Ha megfőtt az alma felét beleturmixoljuk, a másik felét pici kockákra vágjuk, majd hozzákeverjük a péphez.
Tipp: Az almához tehetünk csipet fehéjat, hogy még finomabb íze legyen.
Mai reggelink nagyon jól sikerült ????. Egy almát meghámoztam, kimagoztam és alufóliában puhára sütöttem. Kellemes édes íze lett. Quinoa-t megpirítottam kókuszzsíron, majd felöntöttem 0,5dl kókusztejszínnel és dupla mennyiségű vízzel. Az alma egy részét összeturmixoltam és összekevertem a quinoa-val. Maradék almát feldaraboltam, és hozzáadtam. Próbáljátok ki! Megéri
????!
