Sajtos tallér

recept leírása

Nyirőné Sebestyén Erika‎ csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
15 dkg liszt
15 dkg reszelt sajt
15 dkg hideg margarin
1 kk só
Pici bors
3 ek víz

Elkészítés:
A lisztet, reszelt sajtot, margarint, sót, borsot és 3 evőkanál hideg vizet jól összegyúrjuk, hengert formázunk belőle és folpackba csomagolva 30 percre a fagyasztóba tesszük pihenni. 3-4 mm vastagságú szeleteket vágunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük, ahol enyhén lisztes húsklopfolóval megnyomkodjuk. 180 fokon arany barnára sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Hozzávalók

No data was found

Elkészítés lépései

No data was found

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lépjetek be a Facebook csoportunkba.

További receptek

Vöröslencsés krémleves

Húsvéti mézeskalács

Töltött répás finomság